Historie/Om oss

Bueskyting i Bærum og Omegn

Historie :
Bærum og Omegn Bueskyttere ble stiftet 21 okt 1967. Klubben er tilsluttet Norges Bueskytterforbund og har pr dd 98 medlemmer. Som eneste klubb i Bærum driver vi aktivt for å fremme bueskyting som en idrett for alle aldersgrupper. Interessen for bueskyting er stor og i løpet av de siste årene har klubben fått mange nye medlemmer, vesentlig i de yngre aldersgruppene (11 til 16 år), men også mange voksne.

Trening :

Klubben har flere trenere som arrangerer nybegynnerkurs og følger opp medlemmene med instruksjon og treningsopplegg 3 kvelder i uken. Klubben har 30 treningsbuer med tilbehør for utlån til prøveskyting og nybegynnere. De fleste skaffer seg eget utstyr etter 3-6 måneder, vi gir gjerne hjelp og råd angående kjøp av bue.

Følgende dager er det trening :
(Det presiseres at Treningslokale blir låst opp 18:30 og låst 20:00)

Mandag: Både de som har eget utstyr og det som har låneutstyr. Denne treningen er egentrening , trener er til stede og hjelper til om det trengs.
18:30-20:00 . (Ansvarlig : Sven Sailer/Tom Rasmussen)

Onsdag: Både de som har eget utstyr og det som har låneutstyr. Denne treningen er egentrening , trener er til stede og hjelper til om det trengs.
18:30-20:00 (Ansvarlig :Tom Kristiansen)

Torsdag: Både de som har eget utstyr og det som har låneutstyr. Denne treningen er egentrening , trener er til stede og hjelper til om det trengs.
18:30-20:00. (Ansvarlig : Bjørnar Olsen)

Prøve?:
Ta kontakt for å avtale tid.
Utstyr og opplæring vil bli gitt, man kan prøve 2 ganger gratis før det kreves at man melder seg inn i klubben. (Aldersgrense er : 11 år)

Klubben arangerer 1 fast stevne i året, Bærumstreffen i Nadderudhallen som regel i oktober måned.

Treningsbaner :

Vi disponerer innendørs treningsbane på Helset Idrettshall alle ukedager, trenere er de eneste som har nøkkel her og treningstidene satt opp følges.

Innendørshallen ligger I Helsethallen, gå inn gjennom hovedinngangen , første til venstre gå igjennom garderobene så til venstre. Gå helt til enden av gangen i bunn av trappen så er buskytterhallen den grønne døren til høyre .

Utendørs som regel fra rett etter påske til siste uken i august holder vi til på Skui og har utendørs bane
i unnarennet av hoppbakken.

Kontakt:
Dere kan kontakte oss for mer informasjon, påmelding til prøveskyting og nybegynnerkurs;
Kontakt :
Bærum&Omegn Bueskytere : barum(alfakrøll)bueklubb.no
Sven Sailer : svensai(alfakrøll)gmail.com tlf: 99781519
Tom Kristiansen : tom.kristiansen(alfakrøll)gmail.com tlf: 90088485

Sven Sailer
Leder Bærum Og Omegn Bueskyttere